• 🌸binnen 5 werkdagen verzonden🗓️
  • 🌸U bestelling, Gratis af halen in Andijk
  • 🌸Verzendkosten NL €6,95
  • 🌸Shop nu en betaal later met klarna

Love wash Multi sprays

 

Na lang wachten zijn ze er dan eindelijk!

De nieuwe sprays van Love Wash, Niet alleen je wasgoed zal heerlijk ruiken maar ook je hele huis. Want deze sprays zijn niet alleen te gebruiken om stoffen op te frissen! Je kunt er zoveel meer mee.

 

Geconcentreerd product

Love wash sprays zijn net als wasparfum een sterk geconcentreerd product met een basis van etherische oliën. De geur van het parfum is zeer intens waardoor het langer blijft hangen dan reguliere wasmiddelen en sprays. Wat kun je met de spray doen? Nou dat ga ik je dan nu vertellen!

 

Parfumeren

Uiteraard kun je deze geweldige sprays gebruiken om stoffen zoals je linnenkast, gordijnen, de auto, of zelfs tapijt mee op te frissen. De sprays laten een geweldige geur achter waar je het product ook gebruikt. Spray op een afstand van ongeveer 20 centimeter op de door jou gekozen plek de spray zal geen vlekken achterlaten, en alles zal weer heerlijk fris gewassen ruiken.

 

Afstoffen

Ja je leest het goed, deze multi spray is zelfs geschikt om af te stoffen. Spray het product op een doekje en ga vervolgens over de plekken heen die je graag wilt schoonmaken. Stof verdwijnt en ook zal de spray een heerlijke geur door je huis verspreiden. Wist je dat je dit product zelfs op je muur kan spuiten? 

 

Reinigen ontsmetten

Wanneer je dit product wilt gebruiken om schoon te maken kun je 10 milliter toevoegen aan 1 liter warm water. En zo kan je er zelfs mee dweilen!

 

 

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.