Wasparfum

 

Hoe gebruik ik wasparfum?

Love Wash is een toevoeging aan je normale wasmiddel. Je kan dus gewoon je favoriete wasmiddelen blijven gebruiken. Wanneer je de geur van de wasparfum nog beter wil laten uitkomen, raden wij aan om neutrale wasproducten te gebruiken.

 

 

Voor het gebruik in de wasmachine adviseren wij om te starten met 10-20ml wasparfum per 5 kg wasgoed afhankelijk van de geur intensiteit die je wilt verkrijgen. Vervolgens kun je de dosering verhogen of verlagen. Gebruik je favoriete wasmiddel en doe de wasparfum in het bakje van de wasverzachter, dit is meestal het middelste vakje op je wasmachine. Zo gaat het mee met de laatste spoelbeurt. Je kunt tot 90 graden wassen met wasparfum maar ons advies is 60 graden.

 
 

Gebruik in de droger

Je kunt wasparfum zelfs gebruiken in de droger druppel een beetje wasparfum op een klein handdoekje of een ander stukje textiel en leg deze samen met je andere was in de droger. Je zou ook een aantal druppels toevoegen op een drogerbal zo ruikt je was zelfs na de droger heerlijk!


Handwas

Handwas voeg 10ml wasparfum toe aan 5 liter lauwwarm water, afhankelijk van de geur intensiteit die je wilt verkijgen kun je de dosering verhogen of verlagen.